STUDIO YOGA

Ta dig en trappa ner och upplev en självklar mötesplats för Yogan där vi förstärker och ramar in Yogaträningen i en egen sal. Studio Yoga hittar du på Friskis i City.

I Studio Yoga finner du naturens element i nordisk kvalitetsanda. Nära din Yoga. Din träning.

Friskis&Svettis Yoga kommer ur Hathayogans långa tradition. Den har tagits fram och utvecklats i harmoni med vår idé och är inte kopplad till någon specifik inriktning, religion eller dogm. I Studio Yoga tränar du Friskis Yoga i tre nivåer, Yoga Soft, Yoga och Yoga Energy.

Friskis Yoga ingår i ditt träningskort på Friskis Jönköping.

IMG_7226

Yoga Fysisk, lugn och meditativ yoga med klassiska och trygga yogaövningar för andning, rörlighet, styrka och balans. Upplev närvaro, ökad medvetenhet och stillhet. Passar även nybörjare. Även som 70 min.

Yoga energy Ett fysiskt mer utmanande och krävande pass. Du yogar i ett flöde med harmoni i andning och rörelse, och stannar tillräckligt länge i positionerna för att kunna fördjupa dem. Passar dig med yogavana. 85 min.

Yoga soft För dig som vill träna lugnt, mjukt och extra hänsynsfullt för leder och muskler. Passet innehåller trygga flödande rörelser, en medveten andning, mjuka tänjningar och yogapositioner.
IMG_7330
_DSC9618Friskiscity _DSC9625Friskiscity IMG_7375 IMG_7364 IMG_7322 IMG_7341