Boka pass

Logga in

Du som är medlem bokar enklast här via webben eller via vår app (välj F&S App i menyn till vänster). Användarnamn är din mejladress och ditt lösenord är ditt personnummer åtta siffror, ÅÅÅÅMMDD. Om du inte är medlem eller om du saknar giltigt kort är du välkommen att ringa 036-173150 så hjälper vi dig. Har du ingen mejladress så kontaktar du receptionen.

Biljettsläpp

En plats kan bokas från sex dagar i förväg och fram till en halvtimma innan passet. Bokad plats hämtas tidigast 2 timmar innan och senast 5 min innan passet. Det betyder att den som har bokat två pass i rad kan hämta ut biljetterna till båda passen samtidigt. Obokade platser släpps 30 minuter före passet. Du kan som mest ha sju samtidiga bokningar.

Avbokning

Avbokningar ska ske minst en timma innan passet. Vänligen respektera att vi inte tar avbokningar via telefon, även när det är mindre än en timma kvar till passet. Missad avbokning ger en varning och vid tre varningar spärras bokningsfunktionen. Spärren hävs för 100 kr. En varning faller bort automatiskt efter sex månader.

Reservbokningar

När en ordinarie bokning avbokas får den första medlemmen som gjort en reservbokning en ordinarie bokning. I samma sekund skickas ett mejl och ett sms till medlemmen som fått en plats. En förutsättning för det är att du som medlem har angett aktuell mejladress och mobilnummer under Mina sidor. Du kan få en reservplats fram till en timma före passets start.

Liksom vid ordinarie bokningar är det ditt ansvar att avboka din reservplats om du vet att du inte kommer att utnyttja den. Du kan avboka fram till en timma innan passet.

Köplatser

När ett pass är helt fullbokat och det är mindre än en timma kvar till passtart träder köbiljetter i kraft. De delas ut till de som kommer till anläggningen och vill vara med på passet. Köbiljetter delas först ut när det är 30 min kvar till passet. Först till kvarn gäller.

Fem minuter innan passtart delas eventuella lediga platser ut till de med köbiljetter.