PT SG - MammaMage steg 2

Kursen passar dig som kommit igång med träning av de inre magmusklerna samt bäckenbotten, men som behöver arbeta vidare innan tyngre träning påbörjas. Precis som i steg 1 fortsätter vi ha fokus på de inre magmusklerna men arbetar nu vidare med mer anpassad styrketräning. Du behöver inte ha gått steg 1 men ska då på egen hand ha arbetat upp grundaktiveringen.

Cert-tranare

Om kursen

Vi kommer att arbeta i grupp på 6- 8 deltagare, vilket kombinerar fördelarna med att få individanpassade övningar samtidigt som du får fördelarna med att tillhöra en grupp. Att träna med en grupp och ha tät uppföljning gör att träningen blir roligare och att det blir lättare att hålla träningsrutinen hemma.

Vi träffas fyra tillfällen och tränar tillsammans. Mellan kurstillfällena arbetar du själv med utvalda övningar hemma/på gymmet för bästa effekt. Innan första kurstillfället träffas vi en gång individuellt, denna träff tar 20-30 min.

Kursstart:
Torsdag 5 oktober kl 9.30
Pris: 895 kr + ev. medlemsavgift i F&S, inkl. en personlig träff (värde 350 kr) och 4 grupptillfällen.
Lokal:
StudioYoga, Friskis City
Anmälan: Du anmäler dig genom formuläret nedan

Du kan självklart ha med din bebis på passen.


emelie-9790
Emelie Andersen
Personlig tränare, kostrådgivare och certifierad MammaMage-tränare

Anmälan till PT SG: MammaMage Steg 2: Start 5/10

Din anmälan kommer att besvaras inom fem arbetsdagar.
*Obligatorisk fråga

För- och Efternamn
Åsa1
Åsa Andersson, 29 år. Här med sonen Lukas, 5 månader.
MammaMage steg 1, april 2017

Innan jag fick Lukas tränade jag mycket löpning och min förhoppning är att snart vara igång med löpträningen igen. Kursen har gett mig en större förståelse för min kropp och jag förstår nu att det tar tid, och måste ta tid, att komma igång med träning efter graviditet. Nu vet jag hur jag ska träna och jag känner mig också mycket tryggare i min träning. Dessutom har jag fått massor av bra träningsövningar av Emelie att jobba vidare med.