PT SG - MammaMage steg 1, fokus bäckenbotten/mage

Nu söker vi dig som är nybliven mamma som vill komma igång med träning efter graviditet. Fokus på kursen är aktivering och träning av bäckenbotten och dina inre magmuskler, enligt MammaMage-konceptet. Målet är att du ska fungera bättre i vardagen och kunna gå vidare med annan träning efter kursen.

Cert-tranare

Om kursen

Vi kommer att arbeta i grupp på 6- 8 deltagare, vilket kombinerar fördelarna med att få individanpassade övningar samtidigt som du får fördelarna med att tillhöra en grupp. Att träna med en grupp och ha tät uppföljning gör att träningen blir roligare och att det blir lättare att hålla träningsrutinen hemma.

Vi träffas sedan fyra tillfällen och tränar tillsammans. Mellan kurstillfällena gör du dagligen individuellt utvalda övningar hemma för bästa effekt. Innan första kurstillfället träffas vi en gång individuellt där vi bl.a. mäter magmuskeldelning.

Kursstart:
Torsdag 18 januari kl 09.30
Pris: 995 kr + ev. medlemsavgift i F&S, inkl. en personlig träff (värde 350 kr) och 4 grupptillfällen
Lokal: StudioYoga, Friskis City
Anmälan: Du anmäler dig genom formuläret nedan

Du kan självklart ha med din bebis på passen.

emelie-9790
Emelie Andersen
Personlig tränare, kostrådgivare och certifierad MammaMage-tränare

Anmälan till MammaMage Steg 1

Vi besvarar din anmälan inom fem arbetsdagar.
 
*Obligatorisk fråga

För- och Efternamn
Åsa1
Åsa Andersson, 29 år. Här med sonen Lukas, 5 månader.
MammaMage steg 1, april 2017

Innan jag fick Lukas tränade jag mycket löpning och min förhoppning är att snart vara igång med löpträningen igen. Kursen har gett mig en större förståelse för min kropp och jag förstår nu att det tar tid, och måste ta tid, att komma igång med träning efter graviditet. Nu vet jag hur jag ska träna och jag känner mig också mycket tryggare i min träning. Dessutom har jag fått massor av bra träningsövningar av Emelie att jobba vidare med.