Friskis_kampanjsida

Hej då träningstvek.

Hur härlig semesterlunken än må vara är det ändå rätt skönt med rutiner. För med hämta, lämna, jobba och ha helg kommer även höstscheman och vanliga öppettider hos oss på Friskis. Alltså mer träning och fler pass för dig.

I höst bjuder vi upp till dans. Och till Jympa, yoga, spinning och mycket mer. Vårt höstschema är fullspäckat med såväl nyheter som vanligheter. Kanske är det nu du testar någonting helt nytt? Eller fortsätter där du slutade innan sommaren, med mer energi än någonsin.

Har du lite ont i knät hjälper vi dig att bli extra stark i armarna. Har du fastnat i gamla hjulspår inspirerar vi dig gärna till nya. Vet du inte vart du ska börja lovar vi att göra precis allt för att du aldrig ska vilja sluta.

För det är ju så vi fungerar. Så, vad säger du? Ny säsong, nya vanor?


Vi ses!

Köp ditt årskort  idag och få en massage på Hudoteket på köpet.

När du köper ett årskort på Friskis Jönköping får du en värdekupong som du kan använda på Hudoteket. Värdekupongen gäller en massage 30 minuter (värde 395 kr). Kupongen är giltig t.o.m 2017-12-31.

Gäller både autogiro och kontant. Dock bara nyteckning på autogiro, ej förlängning. Köper du kortet på webben, hämtar du ut din värdekupong i receptionen mot uppvisande av kvitto. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Kampanjen pågår mellan 2017-08-28 och 2017-09-30

Kontakt Hudoteket
Östra Storgatan 6
553 21 Jönköping
036 - 12 06 66
www.hudoteket.se
Hudoteket (2)