Idrott och hälsa på F&S

Hos oss på F&S kan ni välja att förlägga er undervisning i idrott, eller helt enkelt bara komma på inspirerande träning på många olika sätt. Kika på vårt utbud >   

Vi har möjlighet att möta alla barn och ungdomar i alla årskurser med träningspass i våra tre lokaler - i City, Huskvarna och på Torsvik.

På F&S kan ni med F&S-ledare testa olika slags aktiviteter. Gruppträningpass, men också träning i gymmet med instruktör. Ni kan välja att hyra lokal och bedriva egen undervisning och ni kan också lösa entré till befintliga träningspass eller till gymmet. 


F&S träning och Idrott och hälsas centrala innehåll

Att röra sig till musik är en grund i flertalet av våra pass och där kan man jobba utifrån Idrott och hälsas centrala innehåll om rörelse till musik. Om man arbetar i de högre åldrarna kan man både arbeta med och säkert också bedöma utifrån de kunskapskrav som finns om att till exempel anpassa rörelsemönster till aktivitet och musik. Vill man släppa det kravet för att släppa fram träningskänslan utan att styras av musikens takt har vi också pass där fokus är mer styrka och musiken fungerar peppande. En lyckad start är viktig.