Rolig rörelse varje dag med Röris och Mini-Röris

Röris och Mini-Röris har tagits fram för att hjälpa vuxna att få in rörelse som en naturlig och lättillgänglig del av barns vardag. För att det ska bli så behövs lustfyllda och lättillgängliga lösningar, både för barnen och de vuxna som ska leda och inspirera.

RÖRIS

Röris är ett rörelseprogram för barn mellan 6 och 10 år som funkar i klassrummet, ute, på gympan, på fritids, på idrottsdagarna eller varför inte hemma. Med grundprogrammet får du önskad effekt både när överskottsenergin flödar över och när det behövs ny fart och bättre fokus. Musiken och rörelserna får igång barnen och de vuxna direkt.

Att hjälpa barn att upptäcka rörelseglädje i tidig ålder är en investering livet ut. Tanken med Röris är att lägga till rörelse som en naturlig del av barns vardag. Röris är en succé och över 30 000 pedagoger har inspirerat med Röris sedan starten 2003!


Roris7_021_rgb

RÖRIS 7

Röris 7 är ett enkelt och lekfullt rörelseprogram bestående av ett ca 20 minuter långt grundpass, uppdelat i åtta olika delar som även fungerar var för sig. Programmet syftar till att ge ny energi och pulshöjning, men också träning av motorik, kroppsmedvetenhet och koncentration.

Förutom grundpasset innehåller Röris 7 också två bonusdelar: Sjuloopen som ger både utmaning och skönt flow, samt Discoloopen som svänger loss med flera klassiska discomoves.

Du kan köpa den som CD eller download. Köper du CD ingår även en digital kopia.

Köp RÖRIS 7 på CD
Köp RÖRIS 7 Digitalt


RÖRIS LIVE

Bli rörelseinspiratör
  En inspirationsdag för dig som vill börja använda rörelseverktyget Röris. Denna upplevelsebaserade dag vänder sig till dig som är pedagog och möter barn i skolan årskurs F till 3 eller som är förälder. Röris Live ger dig allt du behöver för att komma igång som rörelseinspiratör.

För dig som redan använder Röris finns möjligheten att komma under andra halvan av dagen för en ordentlig genomgång av helt nya Röris 7.

Välkommen på en förmiddag om hjärnan, träningen och lärandet.

17 augusti kl 10.30-13.00 på Friskis i City. Läs mer och anmäl dig här >
Roris7_012_rgb

RÖRISPAUSEN

Rörispaus är ett kort rörelseprogram i filmform för barn som kan användas i klassrummet eller hemma. Perfekt när överskottsenergin flödar över eller när ny fart och fokus behövs. Bara att härma och hänga på. Ha det så kul!

Sjuloopen är drygt 3 minuter lång och perfekt när överskottsenergin flödar över eller när ny fart och fokus behövs. Den ger både utmaning och skönt flow.

Pigg & Långsam
är drygt 4 minuter lång och perfekt när överskottsenergin flödar över eller när ny fart och fokus behövs. Det är ös och energi med ett lugnare yogainspirerat avslut.MINI_RÖRIS

Mini-Röris ger på ett enkelt sätt möjlighet till rörelsepaus under dagen. Målgruppen är 3-6 år. Mini-Röris är enkelt och passar lika bra ute som inne. Är du pedagog kan du jympa med barnen på förskolan. Är du förälder, mormor, farfar eller äldre syskon kan du köra programmet hemma.

Mini-Röris 5 är ett lekfullt rörelseprogram för barn mellan två och sex år.  Temat är tillsammans och vi rör oss i djungeln. Grundpasset är uppdelat i fem delar: start, på golvet, uppe, varva ner och vila. Delarna kan användas var för sig eller tillsammans. Hela programmet är cirka 20 minuter.

Förutom grundpasset innehåller Mini-Röris 5 två bonuspass: Hör&Gör och Kompisyoga.

Som ytterligare ett verktyg för att få in korta rörelsepauser under dagen finns rörelsekorten.

 

 

KONTAKT