BOKA KONFERENS

magnus@jonkoping.friskissvettis.se
036-17 31 58

F&S Lokaler i Jönköping AB

Boka nästa konferens på Friskis

Behöver du en lokal för din konferens eller ditt möte? Vi har lokalen och inramningen. I city finns ett ljust och inbjudande rum i direkt anslutning till våra träningslokaler. Vill du, så kryddar vi den med träning, mat och kanske en inspirerande föreläsning

Konferensrum
Vårt moderna konferensrum är utrustat med den senaste tekniken och med en flexibel möblering. Vi kan ta emot grupper på 50 personer och tillhandahåller allt som ni kan tänkas behöva för er konferens.
Är ni en större grupp kan man även hyra vår stora gruppträningssal med plats för över 120 personer. Vi har självklart WIFI.

Mat och dryck
Mat och dryck är viktiga inslag i konferensdagen, energi behöver fyllas på och alla ska må bra. All mat kommer från Café Hälsokällan som lagar mat med fokus på bra ekologiska råvaror efter säsong.

Aktiv konferens
Kombinera gärna er konferens med en aktivitet -  Ett träningspass eller en inspirerande föreläsning. En lyckad konferens har ofta en bra balans mellan nytta och nöje. Ett tillfälle för kollegor att ses och som ger nya perspektiv. En aktiv konferens skapar nya krafter i arbetsgruppen. Kontakta oss så skräddarsyr vi er konferens utifrån era förutsättningar och önskemål.

Kundcase: Wendick Utbildning AB

Utbildningsansvarig Claes Wendick berättar om sin upplevelse av konferensen på Friskis Jönköping

Wendick Utbildning är ett förlag och en utbildningsanordnare som bl a jobbar med föreläsningar och kurser för olika kategorier av lärare. Vi reser därför mycket över hela landet. Oftast kör vi i egen regi och försöker hitta prisvärda lösningar med trevliga lokaler centralt i de städer som vi besöker.

Vår bas är här i Jönköping och jag tränar själv på Friskis 3 ggr i veckan (när jag är hemma), När vi nu skulle köra två föreläsningar samma dag på hemmaplan i Jönköping, låg det nära till hands att prova den nya "konferensen" på Södra Strandgatan.

Vi brukar hålla oss till grupper på 20-25 personer, som vi tycker är en bra storlek att jobba med. Och vi använder oss gärna av skolsittning med arbetsbord.

Nu körde vi ett tufft heldagsupplägg med bara korta pauser mellan varven, och därför var luftkvaliteten i lokalen en mycket positiv överraskning. Deltagarna var också nöjda med att det fanns allmänna ytor runt omkring, där man kunde röra på sig i pauserna.

Vår största fasa när vi åker land och rike runt är att tekniken i lokalen inte ska funka, och det är tyvärr alldeles för vanligt med problem. Utrustningen i lokalen här kändes proffsig och som ganska otekniska personer uppskattade vi att vi fick bra teknisk support. Det minskar stressnivån för oss betydligt.

Vi tog även hjälp av tjejerna på Hälsokällan som var mycket serviceminded och smidiga att samarbeta med. De hade bra idéer och fixade till ett jättebra upplägg med både lunch och fikor som passade våra behov och önskemål.

IMG_0321