KONTAKT FÖRETAG

Magnus Blomgren
Försäljningschef
036-173158
magnus@jonkoping.friskissvettis.se

SPECIALPRIS PÅ FRISKIS

Under kommande år kan du erhålla Specialpris på Friskis för din personal. Specialpriset är för dig som regelbundet kommunicerar Friskis nyheter ut mot de anställda. Du jobbar också på att öka andelen Friskistränande. 

Tjäna pengar på frisk personal


Visste du att en veckas sjukfrånvaro för en person med 2500 kr i lön kostar ditt företag 10 000kr. Visste du också att personalens korttidsfrånvaro minskar rejält om de tränar. Kostnaden för ett träningskort kan ställas mot EN dags sjukfrånvaro. Ta med det till den budget du skapar. Hmm. Hur mycket kan du spara? Ja, det handlar om att göra sitt företag lönsammare. På köpet får du friskare och gladare medarbetare.

Välkommen att höra av dig!

Skapa träningssug via Friskis

Krydda friskvården och bygg upp din personals träningssug via Happenings hos oss, eller kanske en Löparskola på ditt företag/din arbetsplats. Kika nedan.

lisaoerik_disk

Happeningpaket

Plocka ihop en skön halvdag. Välj bland träningspass och föreläsningar, eller hyr helt enkelt någon av våra lokaler och gör något eget. Vill ni så fixar vi frukost, mellis eller bubbel till er After Work. Det är ni som önskar kring er happening hos oss.

Läs om Adeccos upplevelse av träning på Friskis >

sglöpning

Löparskola för företag

Nu har du chansen att med hjälp av Friskis inspirerande och erfarna löparcoacher känna på och komma igång med en skön träningstrend. Tillsammans med dina arbetskamrater.

Läs mer om Friskis löparskola för företag här (pdf) >

Läs om Tekniska kontorets upplevelse >

Utbilda din personal

Via oss kan hela arbetsplatsens kultur påverkas i hälsosam riktning. Friskt ledarskap och Hälsokompetens är ämnen som kan lyfta hela ditt företag i rätt riktning. Vi har föreläsningar för chefer och utbildar också Hälsoinspiratörer. På en del företag samverkar vi med företagshälsovården och kompletterar med vår kunskap i utbildningar av all slags personal.

IMG_0321

Friskvård & Skatteregler

Träningskort eller friskvårdsbidrag till personal är helt skattefritt under vissa förutsättningar.


 Läs mer här om friskvård och skatteregler >